hemma, för en stund sen.

kom hem från en stund sen. hade riktigt kul i skolan idag. vi var i bibloteket och garva ihjäl oss. älskar er tjejer, och ni vet vilka ni är! men nu är jag hemma , ligger i sängen och äter god kaka. ska kanske titta på några avsnitt av: the fabolous life of ana gina och sen kanske rita en stund. men vi får se hur det blir. kanske ska spela wow..
en bild på mej och min kaka. 
ses ! <3

snart är skolan slut..

Hej alla läsare.
Sitter i skolan nu, sista lektionen, SV/SO. Igen. Det är typ tredje gången vi har det, vi hade bild nyss också men aa. Restenm av lektionerna har varit SV/SO. Nu ska vi typ läsa böcker eller nått. Kanske ska låna en ny. Men jag skriver mer när jag kommer hem, kanske kommer bilder då också.
Ses ! <3

sveriges historia.

sorry för dålig uppdatering, mådde inte så bra igår och imorse så hade vi ingen ström för dom håller på att bygga.
men nu sitter jag i skolan. vi tittar på sveriges historia eller nått. nu måste jag stänga ner.
ses! ♥

STUDIEDAG & sjuk..

Hej alla! Ser att statestiken blir högre, hoppas bara ni kan lämna en kommentar ibland också, då skulle jag bli glad. 
Men inget måste såklart.
Idag när jag vakna tänkte jag: YES , studiedag!  Men sen när jag tänkte efter: omg, jag är ju fortfarande sjuk.. 
Så idag blir det väl mysa framför tv:n som vanligt då. Ska snart gå och äta frukost och ta min vitamin, den gör så jag blir piggare och friskare. Har börjat med det för några dagar sen, det hjälper lite grann. Nu har jag inget mer att snacka om. Eller jo, att det är bästa Vampire Diaries men det tog just slut..
Ses !  

ett halvt godnatt.

ska lägga mig i sängen nu. kommer nog inte somna . men jag säger godnatt utifall att. men jag tror ja ska titta på tv, men somna gör man ju alltid.. eller? 
men godnatt (typ) <3

Bildeeeeeeer!

Nu kommer lite bilder, hoppas ni gillar dom!
blev lite bilder, kommer nog lite mer sen.
kram.

Värsta billiga affären.

Hej alla!
Nyss kommit hem från affären jag snackade om tidigare, Pickaboo. Så himla billig affär, typ allt kostar 10 kronor. Köpte Justin Bieber pennor, för tio kronor, hörlurar, också tio kronor , och lite godis såklart. Idag ska jag sitta vid datorn och mysa, studiedag imorgon! (YES) Men ska äta typ, nu? Venne men ska checka facebook först och så.
Kram!

Med i veckans blogg hos...

Med i veckans blogg hos denna söta tjej: http://ismailova.devote.se ! Hoppas ni cheackar in bloggen, verkligen super fin blogg.

Hemma!

Nu sitter jag hemma och äter glass. Hoppas att det ska gå över, min halsbränna alltså. Men snart ska vi åka till nån ny affär. Pikaboo eller vad den hette. Kan tyvärr inte lägga upp bilder för min kamera är sönder, och med webbcameran blir det så dåliga bilder. Lånar syrrans kamera sen, så kommer det lite bilder. Nu ska jag äta upp kolaglassen, fixa mig och sen åker vi iväg.
ses . ♥

Engelska igen.

Har engelska, ännu en gång. Lite tråkigt, men jag är tvungen. Efter det slutar vi tror jag, inget språk iallafall. Det är jag lite halft glad av. Men nu måste jag jobba, ska läsa en text och svara på frågor. Ses sen. ♥

Sitter i skolan, matte nu.

Hej alla. Sitter i skolan nu, ska ha matte. Nu sa dom att vi ska ha prov vecka 50, döda mig..
Men måste sluta nu. Bloggar sen ♥

Hej.. eller aa, godmorgon!

Sitter och fixar mig inför skolan. Ska göra mitt bästa och gå, men om jag mår för dåligt, får jag väl gå hem. Och idag är jag lite arg.. Min OCH mammas foundation är slut. Och jag vet att mamma köpte en igår till henne och en till mig, men den till mig är julklapp.. Får försöka få ut lite. Men idag börjar jag tio i nio. Jennifer kommer nog till mig halv så går vi till skolan då. Nu måste jag fixa mig klart. Bloggar mer när jag är i skolan. En bild kanske kommer då också.
Kram !

Jag vill hugga av min hals!

Har så himla ont i halsen!!
Jag fick ont i halsen och blev snuvig för några dagar sen, typ 5 dagar eller nått, och jag fattar inte att det är kvar! Jag har ätit glass , druckit typ 204309 liter kallt vatten , legat i sänger och tittat på film och myst, men nej. Inget hjälper ju. Och mamma säger att te hjälper, men jag vill gärna inte dricka varmt vatten! Åh, hoppas det går över tills imorgon så jag kan gå till skolan iallafall, annars får jag vara hemma..
Men jag ska inte berätta mer om hur mycket jag hatar min hals. Skriver mer imorgon, ska gå o hosta framför mamma så kanske jag får mer glass.
ses. ♥